BOLIGSAMEIE

Forretningsførsel som forenkler styrearbeidet

Hos oss får du en regnskapstjeneste tilpasset dine behov. Vi gir deg verktøyet du trenger for å effektivisere rutiner og spare tid.  Med elektronisk regnskap for boligsameier kan du enkelt betale leverandører og lese rapporter når det passer deg. Vi sørger for fakturering og oppfølging av felleskostnader. Få en mer effektiv hverdag!

Start video
Start video
Start video

Fakturering

Vi fakturerer månedlige felleskostnader. Med avtalegiro blir fakturaer automatisk belastet hos mottaker.

Betalingsoppfølging

Vi følger opp utestående felleskostnader, purrer og oversender til inkasso når det er behov for rettslig oppfølging av krav.

Årsavslutning

Når året er over sørger vi for avslutning og rapportering av det gamle, slik at dere kan ha fokus på det nye.

Fakturamottak

Fakturaer sendes elektronisk til eget fakturamottak. Fakturaene får du ferdig utfylt med KID, konto og beløp.

Bankintegrasjon

Regnskapet er integrert med banken slik at du kun trenger å godkjenne fakturaene. Betal leverandører med et tastetrykk.

Årsoppgave sameiere

Vi sender inn opplysninger til Skatteetaten om sameiernes andel av felles inntekter, utgifter, formue og gjeld. 

Ofte stilte spørsmål

Med elektronisk regnskap jobber du og vi i samme system. Du kan enkelt fakturere, betale leverandører og lese rapporter når det passer deg. Vi bokfører, kontrollerer og avstemmer slik at alt blir korrekt.

Det opprettes et eget elektronisk fakturamottak som leverandørene kan sende fakturaer til pr. EHF og e-post. Så lenge leverandørene sender dit er det ikke behov for å scanne og sende fakturaer til oss. Kommer det fakturaer til deg, sender du det til det samme fakturamottaket.

Ja, du trenger kun å godkjenne fakturaene for betaling. Betal leverandører med et tastetrykk.

Nei, du får KID-nummer, kontonummer, beløp og forfallsdato ferdig utfylt fra oss. Du trenger kun å godkjenne fakturaene for betaling.

Nei, elektronisk regnskap er nettbasert slik at det eneste du trenger er tilgang til internett. Det kan benyttes på tvers av ulike plattformer som datamaskin, nettbrett og mobil.

Elektronisk regnskap kan leveres i de fleste regnskapssystemer, men vi har valgt å spesialisere oss på Duett, Tripletex og Poweroffice Go. Valg av system gjøres sammen med deg som kunde på bakgrunn av ønsker og behov.

Fyll ut kontaktskjemaet så utfyllende som mulig, slik at vi enklere kan komme med forslag til løsninger som kan forenkle din hverdag. Vi tar vi kontakt for å finne den løsningen som passer deg best.

La oss utvikle din virksomhet sammen

Kontakt oss

© 2019 Sigma Regnskap AS

Foretaksregisteret 979 558 929 MVA