Faktura

Ønsker du å sette bort faktureringen til en profesjonell samarbeidspartner hjelper vi deg gjerne med det. Vi sørger for fakturering til avtalt tid, utsendelse og oppfølging av utestående fordringer. Uavhengig av om du ønsker å fakturere selv eller sette dette bort til oss, hjelper vi deg med å etablere gode rutiner i faktureringsarbeidet.

Fakturering

Fakturering i Min Side er enkelt og brukervennlig. Du kan sende e-fakturaer, PDF-fakturaer via e-post eller skrive dem ut. Med KID-avtale på fakturaene oppdateres innbetalingene løpende og du har full kontroll og oversikt til enhver tid.

Inkasso

Gode rutiner ved fakturering og oppfølging av utestående på kunder er avgjørende for å forhindre og redusere tap. I Min Side kan du enkelt følge opp utestående kundefordringer og sende purringer direkte på e-post eller SMS. Fra tid til annen vil de fleste oppleve at noen kunder ikke betaler til tross for purringer og varsel om inkasso. Vi har avtale med inkassobyrå som våre kunder kan benytte seg av når det er behov for rettslig oppfølging av krav.