Lønn og personal
Gode rutiner gir fornøyde ansatte

Lønn og personal:
Kort fortalt

LØNNSBEREGNING
Vi sørger for lønnsberegning, innsending av a-melding og beregning av feriepenger, arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk. 

ARBEIDSKONTRAKTER
Gode arbeidskontrakter er viktig for et ryddig arbeidsforhold. Det skaper trygge og forutsigbare rammer for arbeidsgiver og arbeidstaker.

TIMER / REISE / UTLEGG
Timer, reise og utlegg kan registreres i egen app og godkjennes enkelt. Ved å la ansatte registrere dette selv, vil du kunne spare mye tid på kontorarbeid.

PERSONALFORSIKRINGER
Det stilles visse lovkrav til selskapets forsikringer for ansatte. Vi bistår gjerne med etablering og oppfølging av selskapets personalforsikringer.

SYKDOM OG FRAVÆR
Oppfølging av sykdom og fravær er en viktig del av personalarbeidet. Arbeidsgiverperiode, inntekts-opplysninger og refusjonskrav må håndteres på en riktig og god måte.

HMS-KORT
Alle som jobber i bygg- og anleggsnæringen og alle renholdere skal ha gyldig HMS-kort. Vi hjelper deg med bestilling og fornyelse.

Registrer og godkjenn timer fortløpende og kommuniser med oss og ansatte om lønnsarbeidet i en sikker kommunikasjonskanal. Slik forenkler du mange av de administrative rutinene som må utføres ved lønnsutbetaling

Riktig lønn til rett tid er en selvfølge. Vi sørger også for innsending av a-melding og beregning av feriepenger, arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk. I tillegg får du blant annet effektiv utbetaling av lønn og trekk og passordbeskyttede lønnsslipper sendt direkte til de ansatte på e-post.

Din mest nøytrale og betrodde rådgiver

I de ulike fasene et selskap går igjennom oppstår ulike behov for rådgivning og bistand. Vi hjelper deg med vår kunnskap og erfaring og ønsker å bli sett på som din mest nøytrale og betrodde rådgiver. 

Kontakt oss

Kontakt oss
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Googles Personvernregler og Vilkår for bruk gjelder.