Regnskap

Hos oss får du en regnskapstjeneste tilpasset dine behov. Vi tilbyr alt fra tradisjonelle regnskapstjenester til elektroniske løsninger som kan forenkle din hverdag. Vi gir deg verktøyet du trenger for å effektivisere rutiner og spare tid. 

Elektronisk Regnskap

Elektronisk Regnskap

Med elektronisk regnskap kan du enkelt fakturere, betale leverandører og lese rapporter når det passer deg. Velg elektronisk regnskap og få en mer effektiv hverdag!

Les mer

Bankintegrasjon

Bankintegrasjon

Regnskapet er integrert med banken slik at du kun trenger å godkjenne fakturaene. Fakturaene får du dessuten ferdig utfylt med KID, konto og beløp. Betal leverandører med et tastetrykk. 

Les mer

Faktura

Ønsker du å sette bort faktureringen til en profesjonell samarbeidspartner hjelper vi deg gjerne med det. Vi sørger for fakturering til avtalt tid, utsendelse og oppfølging av utestående fordringer. Uavhengig av om du ønsker å fakturere selv eller sette dette bort til oss, hjelper vi deg med å etablere gode rutiner i faktureringsarbeidet.

Fakturering

Fakturering

Fakturering er enkelt og brukervennlig. Du kan sende e-fakturaer, PDF-fakturaer via e-post eller skrive dem ut. Med KID-avtale på fakturaene oppdateres innbetalingene løpende og du har full kontroll og oversikt til enhver tid.

Inkasso

Inkasso

Du enkelt følge opp utestående kundefordringer og sende purringer direkte på e-post eller SMS.  Vi har avtale med inkassobyrå som våre kunder kan benytte seg av når det er behov for rettslig oppfølging av krav.

Lønn

Riktig lønn til rett tid er en selvfølge. Vi sørger også for innsending av a-melding og beregning av feriepenger, arbeidsgiveravgift og forskuddstrekk. I tillegg får du blant annet effektiv utbetaling av lønn og trekk og passordbeskyttede lønnsslipper sendt direkte til de ansatte på e-post. Slik slipper du mange av de administrative rutinene som tradisjonelt  må utføres ved lønnsutbetaling.

Time / Reise / Utlegg

Time / Reise / Utlegg

Timer, reiser og utlegg kan registreres i egen app. Dette godkjennes enkelt og kan brukes til fakturering, lønn og generell oppfølging av ansatte. Ved å la ansatte registrere timer, reiser og utlegg selv, vil du kunne spare mye tid på kontorarbeid.

Vi bistår gjerne med

Vi bistår gjerne med:

Arbeidskontrakter.
Byggekort/renholdskort.
Administrering av forsikringer.
Inntektsopplysninger ved sykmeldinger.
Oppfølging av sykepengerefusjoner.
Reiseregninger.
Fagsupport på lønnsrelaterte spørsmål.

Årsoppgjør

Når året er over sørger vi for avslutning og innrapportering av det gamle, slik at du kan ha fokus på det nye. Årsoppgjøret gir en oversikt over virksomhetens stilling ved årsslutt, og sørger for å oppfylle noen av dine forpliktelser ovenfor myndighetene.

Vi bistår gjerne med

Vi bistår gjerne med:

Avstemming og dokumentasjon.
Skattemelding med tilleggsskjemaer.
Årsregnskap.
Skatteberegning.
Disponering.
Utbytteberegning.
Rådgivning.

© 2019 Sigma Regnskap AS

Foretaksregisteret 979 558 929 MVA